Bericht over praktijk José Rombouts

Tot ons verdriet moeten we u vertellen dat onze gewaardeerde collega José Rombouts, GZ-psycholoog Kinder & Jeugd en psychotherapeut ernstig ziek is.

De toekomst is nog ongewis. Ze heeft moeten besluiten haar praktijk stop te zetten.

 

Vanuit De Binnenplaats proberen we haar bestaande caseload zo goed mogelijk bij collega’s bij De Binnenplaats of binnen collegapraktijken in de regio onder te brengen.

Nieuwe verwijzingen naar José zijn dus niet meer mogelijk.

Vacature bij De Binnenplaats

De Binnenplaats in Ede zoekt versterking van de volwassenzorg-psychologen/psychotherapeuten. De Binnenplaats is een gezondheidscentrum voor jong en oud, met aandacht voor lichaam en geest. Wij werken met zo min mogelijk schotten tussen Kind & Jeugd- en Volwassenzorg en tussen somatiek en psychologie. We zien veel gezinnen in de gezinsvormende fase, mensen met aanhoudende lichamelijke klachten, (internationale) studenten met adolescentenproblematiek, mensen die worstelen met hun eetpatroon, kinderen met regulatieproblemen en hun ouders.

Onze werkwijze in steekwoorden: emotiegericht, persoonsgericht en contextgericht kijkend, traumasensitief bejegenend, intensief samenwerkend.

We zijn allemaal ZZP-ers met een eigen praktijk, die kiezen voor een ‘1+1=3’-benadering door onderdeel te zijn van De Binnenplaats. Op dit moment zijn de volgende disciplines bij De Binnenplaats aangesloten: GZ-psycholoog, psychotherapeut, lichaamsgericht-/psychosomatisch therapeut, haptotherapeut, systeemtherapeut, relatietherapeut, IMH-specialist, (kinder)diëtist, PMT kinderen, yogadocent, Qigongtrainer, mindfulnesstrainer, coach, verloskundige, zwangerschapsbegeleider, osteopaat.

We werken met 15 vrouw/man in 6 spreekkamers en een riante groepsruimte op loopafstand van station Ede- Wageningen.

We zoeken creatieve, ondernemende, verbindende en geïnspireerde GZ-psychologen/psychotherapeuten die als ondernemer hun eigen praktijk in een enthousiast team willen opbouwen.

Zie www.binnenplaats-ede.nl of bel Jolande Zewuster (06-17865946) voor meer informatie of een kennismaking.