Bundeltjeliefde

Bundeltje Liefde bij De Binnenplaats werkt vanuit de overtuiging dat de geboortedag van een kindje een dag mag zijn waar je vol vertrouwen naar toeleeft, in verbinding met  je eigen kracht. Met trots ook mogen terugkijken op deze dag, hoe de geboorte ook verlopen is. Om positieve ervaringen rondom de geboorte mogelijk te maken, is een goede voorbereiding belangrijk.

Je kunt verwonderd zijn over  het zwangere lichaam. Geboeid raken door  het verloop van een geboorteproces. Bundeltje Liefde deelt kennis  rondom de zwangerschap, hoe functioneert je lichaam tijdens dit proces, misschien wil je meer weten over de fysiologie ook van het geboorteproces.

Bij Bundeltje Liefde krijg je informatie, tools en ondersteuning om je vertrouwen te vergroten rondom de zwangerschap en het geboorteproces.

Bundeltje Liefde biedt zwangerschapscursussen aan als doula of maatwerkgericht (gericht op jouw persoonlijke vragen en persoonlijke situatie).

  • Bundeltje Liefde is de praktijknaam van Jannicke Sijbrandij (HypnoBirthing, docent, doula, zwangerschaps/geboortecoach en Spinning Babies, Certified Parent Educator). De cursussen worden aangeboden op vrijdagavond of zaterdagmorgen. naar de website