Stress, overspannen of burn out

Hoe krijg je weer overzicht? Wat kan je doen om die stress te verminderen? Is het misschien zo dat je een burn out hebt? Iedereen ervaart stress, maar als je overmatig last hebt van stress kan dat je enorm in de weg zitten. Misschien ervaar je de stress vooral thuis omdat je gezin verandert, of gaat het niet goed op werk en heb je het gevoel dat je overspannen raakt. Hoe kan je weer ruimte gaan voelen voor jezelf en de dingen die je leuk vindt om te doen?

Continu gespannen: ben je overspannen of heb je een burn out?

Stress kan functioneel zijn: je bent er alert door en dat kan je goed gebruiken als je iets moet doen wat belangrijk is. Maar als stress vaak terugkomt, zo vaak dat je er last van hebt, is het belangrijk om hiermee aan de slag te gaan. Misschien voel je spanning door problemen op werk of in je gezin. Of zit je niet lekker in je vel en heb je ook veel last van angst. Te veel stress in ongezond. Misschien heb je door de stress ook lichamelijke klachten. Het kan ook betekenen dat je overspannen bent of raakt of een burn out hebt.

Behandeling van stress, overspannenheid en burn out

Heb je veel last van stress en zou het kunnen dat je overspannen bent of een burn out hebt? Schakel dan hulp in om te kijken hoe je kan werken aan je gezondheid en veerkracht. Je kan bij De Binnenplaats terecht voor alle klachten rondom stress, of die zich nu lichamelijk of psychisch uiten. En of je klachten zich nu vooral thuis of op werk voordoen. Wij zijn er voor jou als mens, en kunnen je vanuit onze verschillende specialismen en perspectieven helpen. Het draait bij De Binnenplaats om jou. Zodat jij je rust en balans weer terug kunt vinden. En leert hoe je zelf je veerkracht en vitaliteit kunt vergroten.

Behandelingen bij De Binnenplaats

Je kan bij De Binnenplaats terecht met je stressklachten, overspannenheid of burnoutklachten. Samen gaan we aan de slag, zodat je zelf weer rust en overzicht kan vinden, en werken we aan jouw veerkracht. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld terecht bij onze coach, psychosomatisch oefentherapeut, mindfulnesstrainers, haptotherapeut en/of GZ-psycholoog. We bieden bijvoorbeeld deze begeleiding en behandelingen:

Reacties zijn gesloten.