Hyperventilatie en paniek

Als je last hebt van hyperventilatie of paniekaanvallen, dan kan dat een enorme last voor je zijn. Je mijdt misschien situaties en plekken om die paniek en hyperventilatie te voorkomen. Of je merkt dat je niet meer vooruit komt in je leven, dat je angst je afremt. Hoe krijg je weer grip op je leven en zorg je ervoor dat je je weer vitaal en veerkrachtig gaat voelen?

Wanneer stopt de paniek en voel je je weer ontspannen?

Iedereen heeft soms stress. Maar het kan je ook te veel worden. In sommige situatie kan overmatige stress of vermoeidheid zorgen voor paniek, of een paniekaanval. Je hebt daardoor misschien het gevoel dat je ‘op slot’ zit, vast zit in je hoofd, of je krijgt ademhalingsproblemen zoals hyperventilatie. Vaak duurt een paniekaanval niet zo lang, maar je kan er wel erg veel last van hebben. Bovendien is het onberekenbaar: hoe voorkom je een paniekaanval of hyperventilatie? Kan je het tegengaan of is je angst voor de paniek terecht?

Behandeling van paniek en hyperventilatie

Heb je regelmatig last van paniek of hyperventilatie? Schakel dan hulp in om te kijken hoe je kan werken aan je gezondheid en veerkracht. Je kunt bij De Binnenplaats terecht voor alle klachten rondom stress, angst, paniek en hyperventilatie. Wij zijn er voor jou als mens, en kunnen je vanuit onze verschillende specialismen en perspectieven helpen. Het draait bij De Binnenplaats om jou. Zodat jij je rust en het gevoel van controle weer terug kunt vinden. En leert hoe je zelf je veerkracht en vitaliteit kunt vergroten.

Behandelingen van paniek en hyperventilatie bij De Binnenplaats

Je kan bij De Binnenplaats terecht met je klachten rond paniek en hyperventilatie. Samen gaan we aan de slag, zodat je zelf weer rust en gevoel van controle kan vinden, en werken we aan jouw veerkracht. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld terecht bij onze GZ-psycholoog, mindfulnesstrainers, haptotherapeut en/of psychosomatisch oefentherapeut. We bieden bijvoorbeeld deze begeleiding en behandelingen:

Reacties zijn gesloten.