Tarieven

De veelheid aan verzekeringsmaatschappijen en polissen met evenzoveel variatie in vergoedingen, maakt dat het moeilijk is een eenduidig antwoord te geven op de vraag naar de kosten van de training. Als u overweegt om de mindfulness training te gaan volgen, omdat u verwezen bent door uw huisarts in verband met recidiverende depressie of omdat u dit denkt dat dit aansluit bij uw vraag,  dan nodigen wij u hierbij uit om u telefonisch door ons te laten informeren over wat de mogelijkheden zijn rondom de vergoedingen.

Sinds 2014 is er geen eigen bijdrage meer voor de psychologische zorg. Wel moet u rekening houden met het eigen risico dat alle Nederlanders ook in 2016 voor het gebruik van gezondheidszorg moeten betalen. Voor 2016 is dat €385,=.

Voor de betaling van het eigen risico ontvangt u een factuur van uw zorgverzekeraar.

Wanneer de kosten niet vergoed worden door de verzekering wordt €85,= in rekening gebracht voor het kennismakingsgesprek en €42,50 voor elke cursusavond.

Mensen die een bijeenkomst afzeggen of besluiten niet meer aan de training te willen deelnemen ontvangen een factuur voor de afwezige avond(en). Deze sessies worden niet door de verzekering vergoed.

Reacties zijn gesloten.